Start bouw uitbreiding Stal Hendrix in Kessel

16/08/2019

 

 

PMC Projects is in juli gestart met de nieuwbouw van Stal Hendrix in Kessel. Op een steenworp afstand van de hoofdaccommodatie aan de Rijksweg wordt gebouwd aan een uitbreiding van het complex. In samenwerking met architecten Levels - Boonen en Bouwbedrijf Verlaak uit Kessel wordt een hypermodern paardenbedrijf met 24 stallen compleet met opslagruimte, wasplaatsen, zadelkamer, kantoor en een indoor arena van 60 x 30 mtr. gerealiseerd.

 

In July PMC Projects started the new construction of Stal Hendrix in Kessel. Just a few steps away from the main accommodation an extension of the complex is being built. In collaboration with architects Levels - Boonen and Bouwbedrijf Verlaak from Kessel, a state-of-the-art horse accommodation with 24 stables, complete with storage space, washing areas, tack room, office and an indoor arena of 60 x 30 m is being realized.

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Start bouw uitbreiding Stal Hendrix in Kessel

16/08/2019

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief