top of page
  • Foto van schrijverHorsecooper Content Mngr.

Start bouw uitbreiding Stal Hendrix in Kessel

Bijgewerkt op: 22 nov. 2019


PMC Projects is in juli gestart met de nieuwbouw van Stal Hendrix in Kessel. Op een steenworp afstand van de hoofdaccommodatie aan de Rijksweg wordt gebouwd aan een uitbreiding van het complex. In samenwerking met architecten Levels - Boonen en Bouwbedrijf Verlaak uit Kessel wordt een hypermodern paardenbedrijf met 24 stallen compleet met opslagruimte, wasplaatsen, zadelkamer, kantoor en een indoor arena van 60 x 30 mtr. gerealiseerd.

In July PMC Projects started the new construction of Stal Hendrix in Kessel. Just a few steps away from the main accommodation an extension of the complex is being built. In collaboration with architects Levels - Boonen and Bouwbedrijf Verlaak from Kessel, a state-of-the-art horse accommodation with 24 stables, complete with storage space, washing areas, tack room, office and an indoor arena of 60 x 30 m is being realized.


331 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page