top of page
  • Foto van schrijverHorsecooper Content Mngr.

Start Bouw Travers Horse Facility

Bijgewerkt op: 22 nov. 2019


Met veel enthousiasme is PMC Projects begonnen met de bouw en het realiseren van Travers Horse Facility Voor de locatie is gekozen voor Grandorse de hippisch zone in het Limburgse Kronenberg - Gemeente Horst aan de Maas. Op een steenworp afstand van Equestrian Centre de Peelbergen rijst de komende maanden een super moderne paardenhouderij met appartementen uit de grond. Het stalen geraamte dat nu gezet wordt, vormt de basis van een nieuwe paarden faciliteit met ruime binnenmanege en appartementen. Geïnspireerd door de groeiende hippische sector in de provincie biedt Travers Horse Facility straks plaats voor 40 paardenboxen (2 units) waarbij de huurders o.a. gebruik kunnen maken van een nieuwe binnenbak van 60x30m. Met PMC Projects bouwt Travers Horse Facility aan een duurzame toekomst.

©Copyright by Horsecooper 2018

228 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page