top of page
  • Horsecooper

Start nieuwbouw paardenhouderij Willemijn Poels

Bijgewerkt op: 22 nov. 2019


Tienray - Horst aan de Maas

Ik ben super trots dat wij de nieuwe training facility voor Pinto & Poels paardenhouderij mogen gaan realiseren reageerde Patrick Michels, Directeur PMC Projects. Afgelopen week zijn we begonnen met het grondwerk voor de nieuwe stal van Willemijn Poels. Op zo’n 200 meter van de stal van haar familie, Ger Poels Horses, begint de amazone een eigen onderneming, samen met haar vriend Carlos Pinto, Hier wordt komende week de eerste staal constructie opgebouwd, wat uiteindelijk zal resulteren in 2 aparte gebouwen met 40 stallen, een binnenbak van 30x60m en een woonhuis incl. aantal appartementen voor de medewerkers. Wij zijn verheugd om hier een mooie accommodatie op te gaan leveren, gepland in de tweede helft van 2018.

702 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page