Manege Heijligers - Asten

1/5
Testimonial Erik Heijligers - Manege Heijligers
Project informatie

Start: Mei 2014
Gereed: September 2014
Rijhal: 35 x 65m.
Omschrijving: Voor familie Heijligers heeft PMC Projects in 2014 de nieuwe wedstrijdhal inclusief nieuwe entree gerealiseerd. PMC heeft voor de wedstrijdhal de staalconstructie, dak- en wandbeplating en lichtstraten geleverd en gemonteerd. Het was bij dit project vooral een uitdaging om een goede aansluiting met de bestaande gebouwen te maken. Hiervoor was veel improvisatie nodig. Mooi aan dit project is, dat er voor het dak gekozen is een geperforeerde profielplaat te gebruiken. Deze wordt gevuld met een cannelure vulling waar bovenop een Eco dakpaneel wordt gemonteerd. Door het toepassen van deze dakbeplating wordt het geluid geabsorbeerd en klinkt de hal heel rustig.